Skydeundervisning

Skydeundervisning

Skydeundervisning udbydes både til private og til enheder i Forsvaret, Hjemmeværnet, Politiet eller virksomheder i våben- og sikkerhedsindustrien.

Kurser med åbne tilmelding for civile riffelskytter vil blive offentliggjort løbende. Ved interesse; kontakt mig via mail, så holder jeg dig opdateret!


Kurser ved Ulfborg Skyttecenter

I samarbejde med min tidligere kollega, Jesper Støttrup, afholder vi riffelkurser ved Ulfborg Skyttecenter.

Kurserne tager dig igennem alt fra det fundamentale ved jagtrelevant riffelskydning, til skydning på 600 meter. Du vil gå fra banen med større træfsikkerhed og tiltro til dit udstyr.

I det grundlæggende kursus er det muligt at gennemføre og få godkendt det Obligatoriske riffelskydeforløb af Jesper, som også er riffelinstruktør ved Danmarks Jægerforbund.

I intro til langdistanceskydning hjælper vi med at opsætte din egen ballistiske beregner, sådan at du går fra kurset med data til brug fremover.

Jesper er også erhvervsdrivende genlader med Heimdal Ammo, der vil derfor være god mulig for en snak om ammunition.

Der er oprettet begivenheder på Facebook for kursene, hvor der vil være yderligere information.

Ikke på Facebook? kontakt mig direkte her og få tilsendt alt information mail.

TILMELDING:

Grundlæggende jagtriffelkursus:

Intro til langdistanceskydning:

  • Torsdag d. 6. april (Skærtorsdag)
  • Søndag d. 4. juni
  • Søndag d. 16. juli

Tilmeld dig min nyhedsmail og få direkte besked om nye datoer


Lektionerne nedenfor er heldagsforløb, som kan kombineres og sammensættes efter din enheds behov. Kontakt mig for en skræddersyet løsning.

Riffelskydning

Riffel undervisning

Maksimer din enheds præcision
Her arbejder vi med præcisionsrifler, bolt eller semi-auto. Lektionerne tilpasses din enheds niveau og kan dække alt fra grundlæggende teori til avanceret skydeteknik i makkerpar.

Lektionerne vil indeholde træningsmetoder, der øger udbyttet af den tid og ressourcer, enheden bruger på skydetræning. Metoderne kan implementeres i træningen fremover.


Karabinskydning

I undervisningen arbejder vi med balancen mellem hastighed og præcision. Min tilgang til karabinskydning er at bruge så lidt tid som muligt på at ramme målet. I lektionen vil jeg gennemgå nye måder til at tilgå denne type skydning, som kan bruges af enheden fremadrettet til at opbygge og udvikle niveauet.

Skyde undervisning

Pistolskydning

Pistolskydning
IPSC

Pistolskydning er kendt for at være en svær og tidskrævende disiplin.

Undervisningen fokuserer på hvordan udbyttet af træningsindsatsen kan maksimeres. Lektionerne kan tilpasses alt fra nye pistolskytter i enheden til udvikling af nuværende instruktører. I løbet af undervisningen vil vi blandt andet arbejde med at målrette træningen og opbygge ubevidste evner med pistolen.