fbpx

Lær at præstere dit optimale niveau gennem fokuseret undervisning

sniper competition
Finskytte konkurrence


Mentaltræning er ikke magi

Mentaltræning
Fokus

Hvor vigtigt er det mentale aspekt i din sport?
De fleste svarer med en relativ høj procentsats, desværre bruger de fleste kun lidt eller ingen tid og energi på området.

En udbredt misforståelse om mentaltræning er, at man kan tænke sig bedre end man i forvejen er, og dermed kan slippe for træning. Det er ikke tilfældet! Mentaltræning kan derimod skabe grundlag for at bibeholde sit nuværende niveau i konkurrencer, både under pres og stress. Det er her forskellen i topplaceringerne ligger.

Jeg udbyder alt fra dybdegående lektionsforløb til online samtaler, som får dig i mental konkurrenceform.

om fnp precision

Lektioner i mentaltræning

3th. place international sniper competition

Filosofien i undervisningen bygger på, at et resultat ikke opstår som følge af ingenting. Der skal en årsag til – og denne årsag er typisk udøveren. I undervisningen går vi derfor baglæns og undersøger hvad det er du/I skal gøre for at få et ønsket resultat. Derefter sætter vi det i system og skaber en proces, der kan gentages. Her ligger hemmeligheden til at minimere forskellen på træning og konkurrence.

Lektionerne varer 2-3 timer og foregår fortrinsvis der hvor du/I udøver din sport/aktivitet.

Før lektionen vil vi have en uforpligtende telefonsamtale, hvor vi forventningsafstemmer indhold og udbytte.


Online samtale – den hurtige genvej til mental konkurrenceform

zone in

Er du på vej til en konkurrence eller en eksamen i nær fremtid? Og vil du gerne øge dine chancer for at præstere dit optimale niveau til denne?

Book en 1:1 online samtale, hvor vi snakker om konkrete teknikker til at mindske nervøsitet, fastholde fokus på hvad du har kontrol over samt et boost af dit selvbillede. Alt sammen specifikt mod din konkurrence eller eksamen.

Samtalen varer ca. 30 minutter